© Asmeninio archyvo nuotr.
Pagaminamas per: 45min
Įvertinimas:
5.0000 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Užvirinti 2 litrus vandens, į verdantį vandenį sudėti sultinio kubelį ir kvadratėliais supjaustytas bulves, lauro lapus ir pipirus. Kol bulvės verda, apkepinti alyvuogių aliejuje smulkiai supjaustytą
svogūną, sutarkuotą morką.

Kai morkos gražiai apkeps, sudėti nuvalytus, supjaustytus ir nuplautus grybus, įberti žiupsnelį druskos, raudonėlį ir čiobrelius ir vis pamaišant kepti apie 5-7 min. pabaigoje įdėti šaukštą miltų, supilti grietinėlę ir dar kelias minutes patroškinti. Supilti patroškintus grybus į puodą ir virti apie 5 min. Pagardinti grietine ir krapais.

Dėkojame Alminai už receptą!

Tinka: Vegetarams
Šventiniam stalui: Šventiniai pietūs
Paruošimo būdas: Virti
Mėgautis per: Pietūs Vakarienė
Geriausia valgyti: Karštą
Recepto kilmė: Lietuvos virtuvė
|Populiariausi straipsniai ir video

Naujausi recepetai