Grybai, troškinti su grietinėle

© Shutterstock nuotr.
Pagaminamas per:
15min
Įvertinimas:
1.0000 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Keptuvėje įkaitiname sviestą. Sudedame nuvalytus ir susmulkintus grybus, garstyčias, Vorčesterio padažą ir kepame 5 minutes.

Supilame grietinėlę ir troškiname dar keletą minučių.

Duoną apkepame sviestu ir pakepiname orkaitėje.

Į lėkštę sudedame karštas duonos riekes. Ant jų uždedame grybų mišinio.

Tiekiame papuoštas citrinos žievele.

Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

60 g Sviestas
680 g Grybai
2 šaukštas Garstyčios
4 šaukštas Vorčesterio padažas
200 ml Grietinėlė
6 riekelė Ruginė duona
50 g Sviestas
Papuošimui:
Citrinos žievelė
Porcijos: 6
Sudėtingumas :