Rudeniniai grybai su Viduržemio jūros prieskoniais
© Santa Maria nuotr.
Pagaminamas per: 40min
Įvertinimas:
0 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Susmulkinkite visas daržoves bei grybus ir apskrudinkite aliejuje, kol jie dar bus kietoki.

Tada sudėkite maltą mėsą ir kepkite toliau.

Sudėkite pomidorų pastą, prieskonių mišinį ir įpilkite šiek tiek vandens.

Troškinkite, kol produktai suminkštės.

Patiekite su ryžiais, bulvėmis, kukurūzu koše arba šviežiomis salotomis.

Šventiniam stalui: Šventiniai pietūs
Paruošimo būdas: Kepti keptuvėje
Mėgautis per: Pietūs Vakarienė
Geriausia valgyti: Karštą
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai