Gruziniškas baklažanų troškinys
© Fotolia nuotr.
Pagaminamas per: 45min
Įvertinimas:
2.6667 6
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Bulves nulupkite ir gana smulkiai supjaustykite.

Pomidorams nulupkite žieveles ir gana smulkiai supjaustykite.

Svogūnus,paprikas ir jelapeno pipirus labai smulkiai supjaustykite.

Česnaką išspauskite, baklažanus supjaustykite vidutinio stambumo gabaliukais.

Į pomidorų tyrę įpilkite 3 šaukštus vandens.

Į troškinimo puodą supilkite aliejų, suberkite svogūnus, bulves ir baklažanus. Išmaišykite, įdėkite lauro lapus, česnaką ir vis pamaišant kepkite ant mažos ugnies uždengtus dangčiu apie 15 minučių.

Suberkite pomidorus, paprikas, pipirus, prieskonius, smulkintus svogūnų laiškus, supilkite pomidorų tyrę.

Išmaišykite ir troškinkite dar 10 minučių.

Šventiniam stalui: Šventiniai pietūs
Paruošimo būdas: Kepti keptuvėje Troškinti
Mėgautis per: Pietūs Vakarienė
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai