Gruziniška kiaušinienė

 (1)
© Shutterstock nuotr.
Pagaminamas per:
20min
Recepto kilmė:
Gruzijos virtuvė
Įvertinimas:
4.0000 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Svogūnus ir papriką supjaustome ir apkepiname aliejuje. Paskui dedame supjaustytus pomidorus, gardiname druską ir pipirais. Uždengiame keptuvę dangčiu, kad pomidorai greičiau išsileistų.

Po 7-10 minučių į keptuvę įmušame kiaušinius ir juos pabarstome druska, keptuvę vėl uždengiame dangčiu ir toliaukepame ant nedidelės ugnies. Kai kiaušiniai jau bus iškepę, pabarstome smulkintais žalumynais ir patiekiame ant stalo su keptuve.

Skanaus!

Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

4 vnt. Kiaušiniai
1 vnt. Saldžiosios raudonosios paprikos
2 vnt. Svogūnai
2 vnt. Pomidorai
sauja Petražolės
sauja Kalendros
žiupsnelis Krapai
pagal skonį Druska
2 šaukštas Aleijus
Porcijos: 4
Sudėtingumas :