© Shutterstock nuotr.
Pagaminamas per: 40min
Įvertinimas:
0 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Druską ir cukrų ištirpinkite šiltame vandenyje. Paskui įmuškite 1 kiaušinį, suberkite miltus ir užmaišykite tešlą. Likusį kiaušinį išplakite šakute.

Svogūną supjaustykite kubeliais, suberkite į faršą, įberkite druskos, išminkykite.

Į aliejumi pateptą keptuvę įpilkite tešlos ir kepkite, kol viena lietinio pusė paskrus.

Nukelkite blyną nuo viryklės, ant apkeptos pusės uždėkite faršo. Susukite blyną į stačiakampį pyragaitį, apvoliokite išplaktame kiaušinyje, džiūvėsėliuose ir kepkite aliejuje, kol paskrus. Taip iškepkite visus lietinius.

Šventiniam stalui: Užgavėnės
Mėgautis per: Pietūs Pusryčiai Vakarienė
Geriausia valgyti: Karštą
|Populiariausi straipsniai ir video

Naujausi recepetai