Gruzdinti koldūnai su vištiena
© Fotolia nuotr.
Pagaminamas per: 60min
Įvertinimas:
3.0000 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Svogūnus smulkiai supjaustykite, morką sutarkuokite ir apkepkite svieste kol gražiai pagels.

Svogūnus ir morkas sumaišykite su vištienos faršu, pagardinkite prieskoniais.

Iš nurodytų produktų užminkykite tešlą, pabarstykite ją miltais ir palikite pusvalandžiui.

Paskui tešlą plonai iškočiokite ir išspauskite nedideliu puodeliu apskritimus, ant kurių dėkite po šaukštelį įdaro ir formuokite koldūnus.

Jeigu turite specialią formą koldūnams daryti, darykite su ja.

Paruoštus koldūnus sudėkite ant miltais pabarstytos lentos ir dėkite į šaldytuvą valandai.

Šaltus koldūnus suberkite keptuvėje įkaitintą aliejų (aliejaus nepagailėkite).

Kepkite maišant ant vidutinės ir kiek mažesnės ugnies, kol koldūnai gražiai apskrus.

Patiekite su sviesto ir grietinės padažu.

Tinka: Vaikams
Paruošimo būdas: Kepti keptuvėje
Mėgautis per: Pietūs Vakarienė
Geriausia valgyti: Karštą
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai