Gruzdinti koldūnai su vištiena

Gruzdinti koldūnai su vištiena
© Fotolia nuotr.
Pagaminamas per:
60min
Įvertinimas:
3.0000 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Svogūnus smulkiai supjaustykite, morką sutarkuokite ir apkepkite svieste kol gražiai pagels.

Svogūnus ir morkas sumaišykite su vištienos faršu, pagardinkite prieskoniais.

Iš nurodytų produktų užminkykite tešlą, pabarstykite ją miltais ir palikite pusvalandžiui.

Paskui tešlą plonai iškočiokite ir išspauskite nedideliu puodeliu apskritimus, ant kurių dėkite po šaukštelį įdaro ir formuokite koldūnus.

Jeigu turite specialią formą koldūnams daryti, darykite su ja.

Paruoštus koldūnus sudėkite ant miltais pabarstytos lentos ir dėkite į šaldytuvą valandai.

Šaltus koldūnus suberkite keptuvėje įkaitintą aliejų (aliejaus nepagailėkite).

Kepkite maišant ant vidutinės ir kiek mažesnės ugnies, kol koldūnai gražiai apskrus.

Patiekite su sviesto ir grietinės padažu.

Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

Tešlai
2 stiklinė Miltai
1 vnt. Kiaušiniai
0,5 stiklinė Vanduo
žiupsnelis Druska
Įdarui
300 g Vištienos faršas
1 vnt. Svogūnai
1 vnt. Morkos (nedidelė)
žiupsnelis Druska
pagal skonį Pipirai
žiupsnelis Česnako milteliai
Porcijos: 6
Sudėtingumas :