© Shutterstock nuotr.
Pagaminamas per: 150min
Įvertinimas:
0 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Paruoškite marinatą. Čili pipirą perpjaukite išilgai, išimkite sėklas, smulkiai supjaustykite. Išspauskite citrinos sultis ir nutarkuokite žievelę. Taip pat sutarkuokite imbierą bei česnako skilteles. Įpilkite aliejaus, viską išmaišykite.

Krevetes nuplaukite, sudėkite į indą su paruoštu marinatu. Gerai permaišykite ir palikite porai valandų, kad pasimarinuotų.

Po to suverkite ant iešmelių. Iešmelius dėkite ant įkaitintos kepsninės ir kepkite, kol krevetės paraus. Kepant pašlakstykite likusiu marinatu.

Tinka: Iškylai
Šventiniam stalui: Šventiniai pietūs , Vakarėlis
Paruošimo būdas: Grilis/laužas
Mėgautis per: Pietūs Vakarienė
Geriausia valgyti: Karštą
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai