© hdlife.lt
Pagaminamas per: 30min
Įvertinimas:
1.0000 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Paruoškite marinatą: susmulkinkite česnako skilteles bei smulkiai supjaustykite šviežią imbierą. Juos sumaišykite su likusiais marinato prieskoniais.

Žuvies žvynų valyti nereikia, nes žuvies oda ant žarijų vis tiek sukeps (nebent mėgstate labai apskrudusią žuvies odelę).

Išvalykite žuvies vidurius; iš abiejų pusių, per visą žuvį, padarykite negilias įpjovas ir gerai įtrinkite marinatu (įpjovos reikalingos, kad marinatas geriau įsigertų į žuvį). Palikite pernakt marinuotis.

Doradai kepti labai karštų žarijų nereikia. Kiekvieną jos pusę kepkite apie 7 min. Prieš kepdami, groteles galite patepti aliejumi, taip iškepusi žuvis lengviau nuo jų nusiims. Skanaus.

Tinka: Iškylai
Šventiniam stalui: Šventiniai pietūs , Vakarėlis
Paruošimo būdas: Grilis/laužas
Mėgautis per: Pietūs Vakarienė
Geriausia valgyti: Karštą
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai