© Asmeninio archyvo nuotr.
Pagaminamas per: 60min
Įvertinimas:
0 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Upėtakis išskrodžiamas, išimami kauliai, nulupama oda. Pabarstoma druska ir pipirais. Paruošta filė apsukama pjaustytu Parmos kumpiu.

Kepama grilyje apie 7 minutes, kol gražiai apskrus.

Obuoliai perpjaunami pusiau, nusėklinami ir kepami grilyje, kol suminkštėja. Baltas vynas verdamas kol netenka maždaug 70% tūrio. Į nuvirtą vyną dedami obuoliai ir troškinami apie 5 minutes. Sutrinama elektriniu trintuvu ir pertrinama per nedidelį sietelį.

Mėlynąsias bulves subadome mediniu iešmeliu. Į gautas skylutes prikišame šalto rūkymo šoninės, apšlakstome trinto česnako, rozmarino ir druskos mišiniu. Kepame grilyje kol suminkštės ir gražiai apskrus.

Tinka: Vegetarams
Šventiniam stalui: Šventiniai pietūs
Paruošimo būdas: Grilis/laužas
Mėgautis per: Pietūs Vakarienė
Geriausia valgyti: Karštą
skonis
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai