Grikių košė su grybais
© Fotolia nuotr.
Pagaminamas per: 40min
Įvertinimas:
4.3333 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Grikius išvirkite pasūdytame vandenyje. Nepervirkite, grikiai neturi būti ištižę.

Svieste apkepkite smulkiai supjaustytus grybus, pagardintus druska, smulkiai supjaustytomis kalendromis ir pipirais. Įspauskite česnakų, įberkite labai nedaug aitriosios paprikos miltelių.

Kai grybai gražiai apskrus suberkite gerai nuvarvintus grikius ir keptuvėje maišant viską pakepkite dar 2 minutes.

Paruošimo būdas: Kepti keptuvėje Virti
Mėgautis per: Pietūs Vakarienė
Geriausia valgyti: Karštą

Naujausi recepetai