Grikių košė su bazilikais, kaimiškais lašinukais ir saulėje džiovintais pomidorais

© Shutterstock nuotr.
Įvertinimas:
0 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Išvirkite grikius. Alyvuogių aliejuje ant nedideles ugnies pakepinkite supjaustytus svogūnus, rūkytą dešrą, česnakus.

Sudėkite išvirtus grikius ir išmaišykite. Saulėje džiovintus pomidorus ir gražgarstes bei bazilikus susmulkinkite. Suberkite į košę, pagardinkite druska ir pipirais.

Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

2 stiklinė Grikiai
2 skiltelė Česnakai
100 g Rūkyta dešra
1 vnt. Svogūnai
8 vnt. Saulėje džiovinti pomidorai aliejuje
žiupsnelis Bazilikai
sauja Gražgarstės
4 šaukštelis Alyvuogių aliejus
pagal skonį Druska
Porcijos: 4
Sudėtingumas :