Grikių blynai
© Fotolia nuotr.
Pagaminamas per: 70min
Įvertinimas:
3.6667 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Grikių miltus užpilkite verdančiu vandeniu, įmaišykite trečdalį sviesto ir palikite, kad atvėstų.

Varškę ištrinkite su likusiu sviestu, įmuškite kiaušinius, įberkite druskos, kmynų, džiūvėsėlių, cukraus ir gerai išmaišykite.

Imkite gabaliuką tešlos (apie du šaukštus) išplokite, per vidurį dėkite varškės, užlenkite kraštus ir kiek suplokite.

Kepkite keptuvėje įkaitintame svieste, kol gražiai apskrus iš abiejų pusių.

Šventiniam stalui: Užgavėnės
Paruošimo būdas: Kepti keptuvėje
Mėgautis per: Pietūs Vakarienė
Geriausia valgyti: Karštą
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai