© Shutterstock nuotr.
Pagaminamas per: 40min
Įvertinimas:
3.4000 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Į dubenį supilkite atšaldytą grietinę, miltinį cukrų, trynius, sviestą, vanilinį cukrų, miltus ir išminkykite.

Užminkytą tešlą iškočiokite 1 cm storio ir įklokite į paruoštą skardą. Prieš kepant tešlą aptepkite obuoliene arba apdėkite obuolių skiltelėmis.

Paviršių papuoškite tos pačios tešlos pynutėmis, kurias būtinai reikia aptepti kiaušiniu.

Kepkite karštoje orkaitėje 25-35 minutes (kol tešla atšoks nuo skardos kraštų).

Paruošimo būdas: Kepti orkaitėje
Geriausia valgyti: Šaltą
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai