Gaminimas
Pakepkite puode su aliejumi ir prieskonių mišiniu svogūną, morką, vištieną, o baigdami įdėkite susmulkintą papriką.
Supilkite ant vištienos karštą sultinį ir kaitinkite keletą minučių.
Įpilkite kokosų pieno kremą, suberkite pupuoles ir trumpai pavirkite.
Pagardinkite citrinų sultimis.
Papuoškite žaliaisiais svogūnų stiebeliais ir aitriųjų paprikų dribsniais.
Registruota (0)
Anoniminė (5)
Ingredientai
300 g | Vištų šlaunelės |
1 vnt. | Morkos |
1 vnt. | Svogūnai |
1 vnt. | Saldžiosios paprikos |
85 g | Pupelės |
1 pakelis | SANTA MARIA vištienos prieskoniai su geltonuoju kariu |
2 vnt. | Svogūnų laiškai |
1 vnt. | Citrinos |
200 ml | SANTA MARIA kokosų pieno kremas |
500 ml | Vištienos sultinys |
pagal skonį | SANTA MARIA aitriųjų paprikų dribsniai |