© Recepto autorė
Įvertinimas:
3.0000 2
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

  1. Pomidorus perpjauname perpus, tada supjaustome griežinėliais. Sudedame į vieną dubenį su svogūnų laiškais, pagardiname druska ir lengvai išmaišome.
  2. Batono riekeles supjaustome didesniais kubeliais. Keptuvėje įkaitiname 2 valg. š. aliejaus ant vidutinės ugnies, sudedame batono kubelius ir kepiname vis pamaišydami, kol šie gražiai apskrunda. Įpilame dar 1 ar 2 valg. š. aliejaus, jei reikia.
  3. Iškepusius batono kubelius sudedame į lėkštę, kad atvėstų. Po to sumaišome su pomidorais. Iškart patiekiame.

Skanaus!

Pastabos. Batono kubelius reikėtų sumaišyti su pomidorais tik prieš patiekiant, kitaip batonas labai suminkštės. Salotas dar galite apšlakstyti alyvuogių aliejumi ir balzaminiu actu.

Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai