© Asmeninio archyvo nuotr.
Pagaminamas per: 30min
Įvertinimas:
3.6667 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Druską, cukrų ir sodą supilti į kefyrą, gerai išmaišyti. Dėti tarkuotą Džiugą ir miltus. Išmaišyti. Kepti keptuvėje su dangčiu ant nedidelės ugnies.

Šventiniam stalui: Užgavėnės
Paruošimo būdas: Kepti keptuvėje
Mėgautis per: Pietūs Pusryčiai Vakarienė
Geriausia valgyti: Karštą
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai