Rageliai su sūriu ir kalmarais
© Fotolia nuotr.
Pagaminamas per: 30min
Įvertinimas:
0 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Šaldytą tešlą atšildykite ir supjautykite trikampiais, iš kurių vėliau bus formuojami „rageliai“.

Įdarui smulkia tarka sutarkuotą kietąjį sūrį sumaišykite su smulkintais česnakais ir džiovintais kalmarais.

Sumaišytą įdarą pakabinkite šaukšteliu ir dėkite ant tešlos trikampio pagrindo.

Tešlos trikampį susukite nuo pagrindo link smaigalio.

Gerai užspauskite „ragelio“ šonus, kad kepant neišbėgtų sūris.

Kepkite iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje 20 minučių.

Šventiniam stalui: Vakarėlis
Paruošimo būdas: Kepti orkaitėje
Mėgautis per: Pietūs Vakarienė
Geriausia valgyti: Karštą
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai