© Shutterstock nuotr.
Pagaminamas per: 10min
Įvertinimas:
2.0000 2
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Pikantiškas vištienos marinatas:

Medų ištirpinkite, sumaišykite su išspaustomis česnakų skiltelėmis, garstyčiomis ir įberkite cinamono. Viską išmaišykite ir užpilkite ant vištienos gabalėlių. Marinuokite valandą kambario temperatūroje. Druska pabarstykite prieš pat kepimą.

Svogūninis kiaulienos marinatas:

Iki vientisos masės sutrinkite pomidorus, svogūnus ir kivius. Užpilkite kiaulienos gabaliukus ir marinuokite valandą kambario temperatūroje. Druska ir pipirais pabarstykite prieš pat kepimą.

Vyno marinatas vištienai:

Svarbiausia, naudoti šviežiai spaustas citrinų ir apelsinų sultis. Jas sumaišykite su sausu baltu vynu. Įspauskite česnako skiltelę ir suberkite smulkiai pjaustytus svogūnus. Marinuokite valandą kambario temperatūroje. Druska pabarstykite prieš pat kepimą.

Citrinų marinatas kiaulienai:

Supjaustykite citrinas sumaišykite su pjaustytais pomidorais, svogūnais ir išspausta česnako skiltele. Įberkite rozmarino ir įpilkite obuolių sulčių. Marinuokite valandą kambario temperatūroje. Druska pabarstykite prieš pat kepimą.

Šventiniam stalui: Šventiniai pietūs
Paruošimo būdas: Grilis/laužas Kepti orkaitėje
Mėgautis per: Pietūs Vakarienė
Geriausia valgyti: Šaltą
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai

Ingredientai

Pikantiškam vištienos marinatui
3 šaukštas Dižono garstyčios
3 šaukštas Medus
1 šaukštelis Cinamonas
4 skiltelė Česnakai
Svogūniniam kiaulienos marinatui
4 vnt. Pomidorai
3 vnt. Kiviai
2 vnt. Svogūnai
Vyno marinatui
0,5 stiklinė Baltas sausas vynas
1 stiklinė Apelsinų sultys
0,5 stiklinė Citrinų sultys
1 vnt. Svogūnai
1 skiltelė Česnakai
Citrinų marinatui
2 vnt. Citrinos
4 vnt. Pomidorai
1 vnt. Svogūnai
1 skiltelė Česnakai
1 šaukštas Rozmarinai
1 stiklinė Obuolių sultys

Susiję recepetai