Liveta Kazlauskienė ir gaivūs kefyro ledai
© Koliažas: J. Baliutavičiaus ir Fotolia nuotr.
Pagaminamas per: 40min
Įvertinimas:
3.9167 12
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Kefyrą, šaldytas uogas, vanilinį cukrų ir cukrų supilkite į elektrinį maišytuvą ir gerai išplakite.

Supilkite į norimą indą ir dėkite pusvalandžiui į šaldymo kamerą.

Patiekite su šviežiomis uogomis ar apibarstytus šokoladu.

Livetos patarimas: cukraus kiekį galite reguliuoti pagal save. Jei mėgstate saldžiau, dėkite daugiau ir atvirkščiai. Kas mėgsta labai tinka ledus pagardinti cinamonu.

Šventiniam stalui: Šv. Valentino siurprizas , Vakarėlis
Paruošimo būdas: Be puodo/keptuvės
Mėgautis per: Pietūs Vakarienė
Geriausia valgyti: Šaltą
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai