Greiti ir pasakiškai skanūs bulviniai blynai
© Fotolia nuotr.
Pagaminamas per: 40min
Įvertinimas:
3.3878 49
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Bulves sutarkuokite burokine tarka.

Įspauskite česnaką.

Suberkite miltus, druską, įmuškite kiaušinius, įberkite smulkiai tarkuoto sūrio.

Gerai išmaišykite.

Keptuvėje įkaitinkite aliejų, šaukštu dėkite tarkių tešlos ir švelniai suplokite, kad blynas būtų plonas.

Kepkite kol viena pusė apskrus, apverskite ir kepkite kol apskrus kita pusė.

Šventiniam stalui: Užgavėnės
Paruošimo būdas: Kepti keptuvėje
Mėgautis per: Pietūs Vakarienė
Geriausia valgyti: Karštą
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
|Populiariausi straipsniai ir video

Naujausi recepetai