Grybų ir maltos mėsos pyragėliai
© Žurnalas "Mano namai"
Pagaminamas per: 40min
Įvertinimas:
3.3333 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Supjaustykite griežinėliais porą. Aliejuje apkepkite maltą mėsą. Suberkite pjaustytus pievagrybius ir kelias minutes pakaitinkite.

Supilkite grietinę ir kaitinkite dar 3-4 minutes.

Pagardinkite prieskoniais. Palikite ataušti.

Suberkite tarkuotą sūrį.

Tešlą supjaustykite kvadratėliais. Ištempkite pakraščius, kad suplonėtų.

Sudėkite įdarą ant tešlos gabaliukų (po 1 šaukštą su kaupu).

Sudrėkinkite pakraščius šaltu vandeniu, perlenkite įstrižai ir, spaudydami šakute, užtaisykite tokio trikampio šonus.

Aptepkite plaktu kiaušiniu.

Kepkite iš anksto įkaitintoje iki 200 laipsnių orkaitėje apie 15 minučių.

Šventiniam stalui: Šv. Valentino siurprizas , Vakarėlis
Paruošimo būdas: Kepti keptuvėje Kepti orkaitėje
Mėgautis per: Pietūs Pusryčiai Vakarienė
Geriausia valgyti: Karštą
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai