© Shutterstock nuotr.
Pagaminamas per: 30min
Įvertinimas:
2.9231 39
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Iš nurodytų produktų užminkykite tešlą. Jeigu reikia, pridėkite dar miltų - tešla turi nelipti prie rankų.

Tešlą iškočiokite ir išspauskite apskritimus su didesniu puoduku.

Įdarui faršą sumaišykite su susmulkintomis daržovėmis, pagardinkite prieskoniais.

Ant kiekvieno tešlos skrituliuko dėkite po šaukštą įdaro, perlenkite pusiau ir gražiai apspaudykite kraštus.

Keptuvėje gerai įkaitinkite aliejų ir kepkite čeburekus iš abiejų pusių, kol gražiai apskrus ir iškeps viduje esanti mėsa.

Patiekite karštus.

Tinka: Iškylai
Šventiniam stalui: Užgavėnės
Paruošimo būdas: Kepti keptuvėje
Mėgautis per: Pietūs Vakarienė
Geriausia valgyti: Karštą
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai