Čeburekai
© Fotolia nuotr.
Pagaminamas per: 40min
Įvertinimas:
1.7500 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Tešlos lakštus atskirkite, gana plonai iškočiokite ir apvertus dubenį aštriu peiliu išpjaukite apskritimus.

Svogūną sutrinkite elektriniu trintuvu iki tyrės ir sumaišykite su kalakutienos faršu, prieskoniais.

Kalakutienos mišinį pasemkite šaukštu, lygiai padenkite pusę tešlos skritulio (mėsos sluoksnis neturi būti storesnis nei 0,5 cm), tik palikite centimetro storio kraštelį.

Tešlos skritulius sulenkite per pusę ir pirštais ar šakute užspauskite kraštelius (juos patepkite vandeniu-geriau sulips).

Kepkite įkaitintame aliejuje (aliejaus nepagailėkite) keptuvėje ant vidutinės ugnies, kol iš abiejų pusių gražiai apskrus.

Šventiniam stalui: Vakarėlis
Paruošimo būdas: Kepti keptuvėje
Mėgautis per: Pietūs Vakarienė
Geriausia valgyti: Karštą
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai