Greitas tortas „a la Napoleonas“
© Fotolia nuotr.
Pagaminamas per: 30min
Įvertinimas:
3.4375 16
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Iškočiokite atšildytos tešlos lakštus. Iš visų išpjaukite vienodo dydžio formą.

Lakštą dėkite ant kepimo popieriumi ištiestos skardos ir pašaukite į įkaitintą iki 190 laipsnių orkaitę. Kepkite apie 3-5 minutes.

Iškepkite tešlos likučius ir juos sutrupinkite.

Taip iškepkite visus lakštus.

Grietinėlę išplakite iki standžių putų ir sumaišykite su kondensuotu pienu.

Imkite pirmą pravėsusį lakštą ir užtepkite grietinėlės mišinio.

Uždenkite antru lakštu ir jį aptepkite serbentų džemu.

Uždenkite trečiu lakštu ir aptepkite grietinėlės mišiniu. Tą patį pakartokite su ketvirtu lakštu.

Uždenkite penktą lakštą ir aptepkite serbentų džemu.

Uždenkite šeštą lakštą, aptepkite grietinėlės mišiniu ir apibarstykite trupiniais.

Paruošimo būdas: Kepti orkaitėje
Mėgautis per: Pietūs Vakarienė
Geriausia valgyti: Šaltą
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai