Greitas špinatų ir rikotos pyragas
© Fotolia nuotr.
Pagaminamas per: 35min
Įvertinimas:
3.5000 2
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Tešlą atšildykite ir iškočiokite į vieną gana ploną ir didelį lakštą.

Rikotą sutrinkite su minkštu sviestu, išspaustu česnaku, tarkuotais muskato riešutais ir druska.

Špinatus nuplikykite verdančiu vandeniu ir įmaišykite į rikotą.

Rikotos įdaru aptepkite tešlos lakštą (kraštus palikite neapteptus).

Suvyniokite į „dešrą“ ir susukite į ritę.

Aptepkite plaktu kiaušiniu.

Kepkite iki 190 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 20-25 minutes.

Paruošimo būdas: Kepti orkaitėje
Mėgautis per: Pietūs Vakarienė
Geriausia valgyti: Karštą
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai