Greitas pyragas - vyniotinis

 (4)
„Virtuvės mitų griovėjai“: greitas pyragas - vyniotinis
© DELFI
Pagaminamas per:
45min
Įvertinimas:
3.0000 2
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Paviršių, ant kurio bus kočiojama tešla, pabarstome miltais. Iškočiojame tešlą į vieną didelį vientisą stačiakampio formos lakštą (maždaug 0,5-1 cm storio).

Tešlą aptepame uogiene. Mėgstamus sūrelius išdėliojame išilgai ties ilgesne kraštine, palikdami maždaug 5 cm tarpą iki tešlos krašto. Panašų atstumą nuo sūrelių taip pat paliekame ir prie kitų kraštinių, kad galėtumėme tinkamai užlenkti vyniotinį.

Viską tinkamai išdėlioję, pradedame vynioti tešlą. Perlenkus vieną kartą, užlenkiame kraštus ir baigiame iki galo vynioti tešlą.

Skardą išklojame sviestiniu popieriumi. Vyniotinį perkeliame į skardą, aptepame grietinėle, apibarstome migdolų drožlėmis, cukrumi ir cinamonu. Kepame 180-190 C laipsnių temperatūros orkaitėje 25-30 minučių.

Virtuvės mitų griovėjai
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

Tešlai:
1 pakelis Šaldyta sluoksniuota tešla
20 g Miltai
Įdarui:
8 pakelis Varškės sūreliai
80 g Abrikosų džemas
Aptepimui:
30 ml Grietinėlė
Apibarstymui:
pagal skonį Cinamonas
3 žiupsnelis Migdolų drožlės
2 žiupsnelis Cukrus
Porcijos: 4
Sudėtingumas :