Greitas pavasario troškinys su vištiena
© Fotolia nuotr.
Pagaminamas per: 30min
Įvertinimas:
3.6667 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Vištieną supjaustykite mažais gabaliukais ir dėkite kepti į sviestą.

Pagardinkite druska, pipirais ir muskatu.

Kepkite ant vidutinės ugnies.

Kol vištiena kepa, nuskuskite morką, nulupkite saliero šaknį, smulkiai supjaustykite kubeliais ir suberkite į vištieną.

Išmaišykite, sumažinkite ugnį ir uždenkite su dangčiu.

Taip kepkite apie 5 minutes.

Kukurūzus nusunkite. Žirneliai gali būti švieži arba šaldyti.

Į vištieną suberkite kukurūzus, žirnelius, įpilkite grietinėlės, įberkite vištienos sultinio, išmaišykite ir uždenkite dangtį. Troškinkite dar apie 5-7 minutes.

Šventiniam stalui: Šventiniai pietūs
Paruošimo būdas: Kepti keptuvėje
Mėgautis per: Pietūs Vakarienė
Geriausia valgyti: Karštą
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai