Obuolių štrudelis su migdolais
© Fotolia nuotr.
Pagaminamas per: 40min
Įvertinimas:
0 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Tešlą atšildykite ir gana plonai iškočiokite.

Sviestą išlydykite ir išsukite su cukrumi. Mišiniu aptepkite lakštą.

Obuolius nulupkite ir supjaustykite mažais gabaliukais.

Slyvas užpilkite karštu vandeniu, palaukite kol atvės, nuvarvinkite ir smulkiai supjaustykite.

Slyvas sumaišykite su obuoliais, kapotais migdolais, medumi ir migdolų esencija.

Gauta mase padenkite pusę lakšto ir suvyniokite taip, kad įdaras liktų giliausiuose sluoksniuose.

aptepkite kiaušinio plakiniu ir kepkite iki 190 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 25 minutes.

Paruošimo būdas: Kepti orkaitėje
Mėgautis per: Pietūs Vakarienė
Geriausia valgyti: Šaltą
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai