© Shutterstock nuotr.
Pagaminamas per: 40min
Įvertinimas:
5.0000 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Iš sviesto, cukraus, vanilinio cukraus ir miltų rankomis sutrinkite trupinius.

Obuolius nulupkite ir supjaustykite. Užberkite cukrų, cinamoną ir džiūvėsėlius, išmaišykite.

Kepimo formą ištepkite sviestu ir pabarstykite džiūvėsėliais. Suberkite obuolius ir šaukštu prispauskite. Ant viršaus užbarstykite trupinius ir dėkite į įkaitintą iki 170 laipsnių orkaitę. Kepkite maždaug 3o min, kol trupinukai iškeps.

Pyragą patiekti galite dar karštą su ledais, bet skanus ir šaltas.

Šventiniam stalui: Vakarėlis
Paruošimo būdas: Kepti orkaitėje
Mėgautis per: Pietūs Pusryčiai Vakarienė
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai