Kiaulienos plovas
© Fotolia nuotr.
Pagaminamas per: 45min
Įvertinimas:
3.8571 7
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Ryžius perplaukite kelis kartus po šaltu vandeniu.

Morkas sutarkuokite burokine tarka, svogūnus ir papriką smulkiai supjaustykite.

Pievagrybius nuvalykite, nuplaukite ir supjaustykite į kelias dalis.

Kiaulieną supjaustykite vieno kąsnio gabaliukais ir dėkite kepti į įkaitintą aliejų. Apiberkite druska ir pipirais.

Daržoves ir grybus dėkite kepti į įkaitintą aliejų kitoje keptuvėje.

Daržoves vis pamaišant kepkite, kol svogūnai gražiai pageltonuos. Mėsą kepkite maišant ant vidutinės ugnies, kol gražiai apskrus.

Supilkite mėsą į daržoves ir suberkite nuplautus ryžius.

Įpilkite karšto vandens, tiek, kad apsemtų ryžius.

Uždenkite dangtį ir troškinkite ant gana mažos ugnies apie 15 minučių.

Jei reikia įpilkite dar šiek tiek karšto vandens, išmaišykite, įberkite druskos, pipirų ir troškinkite dar 5-10 minučių.

Šventiniam stalui: Šventiniai pietūs
Paruošimo būdas: Kepti keptuvėje
Mėgautis per: Pietūs Vakarienė
Geriausia valgyti: Karštą
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai