Greitas avinžirnių troškinys
© Fotolia nuotr.
Pagaminamas per: 40min
Įvertinimas:
1.0000 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Avinžirnius užmerkite iš vakaro. Užpilkite karštu vandeniu ir palikite per naktį (arba naudokite konservuotus avinžirnius).

Smulkiai pjaustytas morkas, papriką, avinžirnius, konservuotus kukurūzus ir šparagines pupeles suberkite į puodą.

Supilkite sultinį (turi tik šiek tiek apsemti), įberkite druskos pipirų.

Virkite ant nedidelės ugnies apie 20-30 minučių.

Paruošimo būdas: Virti
Mėgautis per: Pietūs Vakarienė
Geriausia valgyti: Karštą
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai