Greitas avinžirnių troškinys

 (1)
Greitas avinžirnių troškinys
© Fotolia nuotr.
Pagaminamas per:
40min
Įvertinimas:
0 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Avinžirnius užmerkite iš vakaro. Užpilkite karštu vandeniu ir palikite per naktį (arba naudokite konservuotus avinžirnius).

Smulkiai pjaustytas morkas, papriką, avinžirnius, konservuotus kukurūzus ir šparagines pupeles suberkite į puodą.

Supilkite sultinį (turi tik šiek tiek apsemti), įberkite druskos pipirų.

Virkite ant nedidelės ugnies apie 20-30 minučių.

Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

2 stiklinė Avinžirniai
1 stiklinė Šparaginės pupelės
1 indelis Konservuoti kukurūzai
1 vnt. Morkos
1 vnt. Saldžiosios raudonosios paprikos
pagal skonį Daržovių sultinys
pagal skonį Druska
pagal skonį Pipirai
Porcijos: 4
Sudėtingumas :