Žuvies kotletai
© Fotolia nuotr.
Pagaminamas per: 30min
Įvertinimas:
3.7778 9
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Jūros lydekų filė galima pakeisti menkių filė arba šviežia lašiša.

Atitirpintą žuvies filė susmulkinkite peiliu, trintuvu ar mėsmale.

Į gautą žuvies masę sudėkite krakmolą, kiaušinį, tepamą sūrelį, prieskonius ir žalumynus. Viską gerai sumaišykite ir išminkykite.

Formuokite nedidelius kotletus ir kepkite gerai įkaitintoje keptuvėje iš abiejų pusių.

Patiekite su virtomis bulvėmis ar ryžiais.

Tinka valgyti tiek karštus, tiek šaltus.

Šventiniam stalui: Kalėdinis stalas , Velykų stalas
Paruošimo būdas: Kepti keptuvėje
Mėgautis per: Pietūs Vakarienė
Geriausia valgyti: Karštą
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai