© Shutterstock nuotr.
Pagaminamas per: 60min
Įvertinimas:
2.6667 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Ištepkite sviestu gilią kepimo skardą, paskui įklokite kepimo popieriaus, kraštus apkirpkite sulig skardos kraštais, ištepkite popierių sviestu, tada užklokite antrą lakštą ir jį ištepkite sviestu.

Obuolius smulkiai supjaustykite, sumaišykite su cinamonu ir vaniliniu cukrumi.

Kiaušinius su cukrumi išplakite iki purios masės, į ją sudėkite minkštą sviestą, išsukite, suberkite miltus ir gerai išmaišykite. Į atvėsintą skardą suberkite obuolius ir užliekite tešla.

Pašaukite į įkaitintą orkaitę (nedidelio kaitrumo) ir kepkite 45 – 50 min. Iškepusį pyragą atsargiai išverskite ant lentelės, nuimkite popierių, tada obuoliai atsidurs pyrago viršuje.

Tinka: Vaikams
Šventiniam stalui: Šventiniai pietūs
Paruošimo būdas: Kepti orkaitėje
Mėgautis per: Pietūs Vakarienė
Geriausia valgyti: Karštą
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai