© Shutterstock nuotr.
Įvertinimas:
5.0000 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Svogūnus nulupkite, paprikas nuplaukite, perpjaukite, išimkite sėklytes. Svogūnų galvas perpjaukite į 6-8 dalis, paprikas – į keturias dalis.

Nulupkite išorinį česnako galvų sluoksnį, tuomet jas perpjaukite pusiau. Visas daržoves apšlakstykite alyvuogių aliejumi.

Svogūnus ir paprikas sudėkite į nedidelę kepimo skardą. Pomidorus perverkite kepimo iešmu.

Česnako galvų puseles įvyniokite į foliją, įpilkite truputį vandens. Taip paruošas daržoves dėkite ant grotelių ir kepkite apie 20 minučių.

Tuo metu į puodą supilkite skardinę konservuotų pomidorų, suberkite smulkiai supjaustytus baziliko lapelius (kelis jų pasilikite sriubos papuošimui), kalendrą, druską ir juoduosius pipirus. Leiskite užvirti ir nukelkite nuo ugnies.

Iškepusias daržoves sudėkite ant pjaustymo lentelės. Česnakus išvyniokite iš folijos patalų. Visas daržoves pakankamai smulkiai supjaustykite. Supjaustytas daržoves sudėkite į puodą su konservuotais pomidorais, leiskite užvirti ir nukelkite nuo ugnies.

Sriubą išpilstykite į dubenėlius, į kiekvieną įdėkite po dosnų šaukštą jogurto, pašlakstykite alyvuogių aliejumi, pabarstykite pipirais ir papuoškite baziliko lapeliais arba svogūnų laiškais.

Paruošimo būdas: Virti
Mėgautis per: Pietūs
Geriausia valgyti: Karštą
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai