Aviečių desertas
© Fotolia nuotr.
Pagaminamas per: 25min
Įvertinimas:
5.0000 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Į keptuvę įdėkite sviesto arba margarino. Suberkite avižas ir cukrų „Demerara“. Skrudinkite, kol avižos įgaus auksinę spalvą.

Nuplaukite avietes.

Išplakite grietinę su želės cukrumi „Multi“.

Gautą masę supilkite į 4 stiklines. Suberkite uogas. Paskirstykite apkeptas avižas.

Patiekite kuo greičiau.

Mėgautis per: Pietūs Vakarienė
Geriausia valgyti: Šaltą
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai