Vištiena su pievagrybiais ir porais
© Fotolia nuotr.
Pagaminamas per: 30min
Įvertinimas:
4.5000 2
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Vištieną smulkiai supjaustykite ir dėkite kepti į keptuvėje įkaitintą aliejų.

Pagardinkite druska, pipirais. Apkepkite ant vidutinės ugnies, kol šiek tiek apskrus.

Suberkite riekelėmis pjaustytus pievagrybius ir porus.

Išmaišykite, uždenkite dangčiu ir patroškinkite apie 5 minutes.

Nudenkite dangtį, šiek tiek padidinkite ugnį, pagardinkite prieskoniais ir kepkite, kol pievagrybiai gražiai ims skrusti.

Patiekite su virtomis ar svieste keptomis šparaginėmis pupelėmis (virti reikia sūriame vandenyje kelias minutes, kol suminkštės, kepant - pagardinti druska).

Šventiniam stalui: Šventiniai pietūs
Paruošimo būdas: Kepti keptuvėje
Mėgautis per: Pietūs Vakarienė
Geriausia valgyti: Karštą
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai