Sluoksniuotos tešlos sausainiai
© Shutterstock nuotr.
Įvertinimas:
5.0000 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:

Gaminimas

1. Išlydykite sviestą, įberkite 2 šaukštus cukraus ir išmaišykite. Cukrus gali ir nebūti ištirpęs. Apibarstykite stalą miltais, sumaišytais su šaukštu cukraus. Užtieskite lakštą tešlos, aptepkite jį sviestu su cukrumi, tada užtieskite antrą lakštą.

2. Iškočiokite abu lakštus į ploną stačiakampį, peiliu palyginkite kraštus. Ant viršaus tolygiai užberkite cinamoną, sumaišytą su cukrumi. Galite naudoti ir aguoninį įdarą, kurį galite nusipirkti jau paruoštą.

3. Suvyniokite tešlą į ritinį ir supjaustykite nedideliai skrituliukais.

4. Išklokite skardą kepimo popieriumi, patepkite sviestu, sudėkite sausainius ir pašaukite į 200 laipsnių orkaitę. Kepkite 7 min. Apverskite sausainius ir kepkite dar 5 min. Iškepusius sausainius užklokite švariu rankšluosčiu ir palikite atvėsti. Paskui apibarstykite cukraus pudra.

Šventiniam stalui: Kalėdinis stalas , Šventiniai pietūs
Paruošimo būdas: Kepti orkaitėje
Mėgautis per: Pietūs Pusryčiai Vakarienė
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai