Ryžių ir frikadelių sriuba
© Fotolia nuotr.
Pagaminamas per: 35min
Įvertinimas:
4.4000 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Morką sutarkuokite burokine tarka ir apkepkite aliejuje kartu su smulkiai pjaustytu svogūnu. Kepkite kol svogūnai gražiai pageltonuos.

Į puodą supilkite vandenį, konservuotus smulkintus pomidorus. Supilkite keptas morkas.

Kol vanduo užvirs pasiruoškite frikadeles.

Į faršą įmuškite kiaušinį, suberkite prieskonius ir gerai išminkykite.

Frikadeles sumeskite į verdantį vandenį. Ugnies nemažinkite dar bent 5 minutes.

Sumažinkite ugnį, kad sriuba švelniai virtų, suberkite ryžius, prieskonius ir virkite dar 25 minutes.

Paruošimo būdas: Virti
Mėgautis per: Pietūs Vakarienė
Geriausia valgyti: Karštą
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai