Lašišos sriuba
© Fotolia nuotr.
Pagaminamas per: 20min
Įvertinimas:
2.0000 2
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Pasiruoškite žuvies (jei neturite, tiks ir daržovių), į jį suberkite griežinėliais pjaustytą porą, salierą, morkas, svogūną ir česnako skilteles.

Lašišų filė supjaustykite mažais gabalėliais, pabarstykite pipirais ir druska. Sudėkite į verdantį sultinį.

Supilkite vyną ir 10 minučių virkite.

Šventiniam stalui: Kūčių stalas , Šventiniai pietūs
Paruošimo būdas: Virti
Mėgautis per: Pietūs Vakarienė
Geriausia valgyti: Karštą
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai