Trinta bulvienė
© Fotolia nuotr.
Pagaminamas per: 35min
Įvertinimas:
4.0000 2
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Bulves, saliero gumba nulupkite ir gana smulkiai supjaustykite.

Suberkite į vandenį ir virkite.

Svogūnus smulkiai supjaustykite ir apkepkite sviesto su išspaustu česnaku iki svogūnai gražiai paruduos.

Svogūnus suberkite į puodą, įberkite prieskonius, išmaišykite ir virkite, kol bulvės suminkštės.

Sutrinkite elektriniu smulkintuvu.

Patiekite su skrudintos šaltai rūkytos šoninės gabaliukais.

Paruošimo būdas: Kepti keptuvėje Virti
Mėgautis per: Pietūs Vakarienė
Geriausia valgyti: Karštą
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai