Kepti obuoliai
© Fotolia nuotr.
Pagaminamas per: 35min
Įvertinimas:
3.0000 2
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Razinas, džiovintas spanguoles ir kriaušes užpilkite karštu vandeniu ir palikite kelioms minutėms.

Vandenį nupilkite, kriaušes supjaustykite.

Riešutus susmulkinkite.

Nupjaukite nuplautų obuolių viršunėles su koteliais. Atsargiai išpjaukite ir išskobkite viduriuką su sėklomis.

Riešutus, džiovintus vaisius sumaišykite su ruduoju cukrumi, cinamonu, tarkuotu muskato riešutu ir sviestu.

Įdarą dėkite į obuolio vidurį ir uždenkite nupjauta viršūnėle.

Obuolio žievelę retai subadykite šakute, kad nesprogtų.

Kepkite iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 20 minučių.

Paruošimo būdas: Kepti orkaitėje
Mėgautis per: Pietūs Vakarienė
Geriausia valgyti: Karštą
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai