Spurgos
© Fotolia nuotr.
Pagaminamas per: 30min
Įvertinimas:
2.1667 6
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Gerai sumaišykite miltus, cukrų, kepimo miltelius, druską ir muskato riešutų miltelius.

Įpilkite aliejaus, pieno ir įmuškite kiaušinį. Viską gerai išmaišykite.

Nedideliame puode įkaitinkite aliejų iki 190 laipsnių Celsijaus. Tešlą kabinkite su šaukštu ir atsargiai leiskite į karštą aliejų. Kepkite kol gražiai paruduos.

Ištraukite spurgas iš aliejaus ir padėkite ant popierinio rankšluosčio.

Kol karštos apibarstykite cinamonu arba cukraus pudra.

Paruošimo būdas: Virti
Mėgautis per: Pietūs Vakarienė
Geriausia valgyti: Šaltą
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai