Greita ir paprasta: vokiškos spurgos

 (3)
Spurgos
© Fotolia nuotr.
Pagaminamas per:
30min
Recepto kilmė:
Vokietijos virtuvė
Įvertinimas:
2.1667 6
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Gerai sumaišykite miltus, cukrų, kepimo miltelius, druską ir muskato riešutų miltelius.

Įpilkite aliejaus, pieno ir įmuškite kiaušinį. Viską gerai išmaišykite.

Nedideliame puode įkaitinkite aliejų iki 190 laipsnių Celsijaus. Tešlą kabinkite su šaukštu ir atsargiai leiskite į karštą aliejų. Kepkite kol gražiai paruduos.

Ištraukite spurgas iš aliejaus ir padėkite ant popierinio rankšluosčio.

Kol karštos apibarstykite cinamonu arba cukraus pudra.

Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

2 puodelis Miltai
3 šaukštas Cukrus
1 šaukštas Kepimo milteliai
1 šaukštelis Druska
1 šaukštelis Muskato riešutai
3 šaukštas Augalinis aliejus
3/4 puodelis Pienas
1 vnt. Kiaušinis
1 šaukštelis Vanilės ekstraktas
Porcijos: 2
Sudėtingumas :