Graikiškas daržovių troškinys

Graikiškas daržovių troškinys
© Žurnalas "Mano namai"
Pagaminamas per:
75min
Įvertinimas:
0 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Baklažanus supjaustykite 1,5–2 cm storio griežinėliais, apibarstykite druska ir palikite pastovėti, kol smulkinsite kitas daržoves.

Paprikas perpjaukite pusiau, išimkite sėklas ir susmulkinkite.

Nulupkite svogūnus ir supjaustykite skiltelėmis.

Griežinėliais supjaustykite cukinijas.

Baklažanų griežinėlius nusausinkite virtuviniu popieriumi ir supjaustykite kubeliais.

Dėkite į kepimo popieriumi padengtą orkaitės skardą ir apšlakstykite aliejumi.

Kepkite 180–200 °C temperatūros orkaitėje 25 minutes.

Kiaušinį sumaišykite su jogurtu ir sutrupinta feta.

Daržoves dėkite į kepimo skardą, įmaišykite sutrintus pomidorus ir raudonėlius.

Pagardinkite druska, pipirais ir lygiai padenkite fetos mišiniu.

Orkaitę įkaitinkite iki 200 °C temperatūros ir kepkite apkepą 20–25 minutes, kol paviršius truputį patamsės.

Žurnalas
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

1 vnt. Baklažanai
2 vnt. Saldžiosios geltonosios paprikos
2 vnt. Raudonieji svogūnai
400 g Cukinijos
1 šaukštas Alyvuogių aliejus
90 g Fetos sūris
1 vnt. Kiaušiniai
300 ml Jogurtas
400 ml Konservuoti pomidorai
2 šaukštas Raudonėliai
žiupsnelis Druska
žiupsnelis Pipirai
Porcijos: 4
Sudėtingumas :