Graikiška kepta vištiena
© Fotolia nuotr.
Pagaminamas per: 60min
Įvertinimas:
0 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Vištienos šlauneles įtrinkite druska, pipirais ir raudonėliu.

Česnakų skilteles nulupkite ir sutraiškykite peilio geležte.

Alyvuoges suspauskite-sutraiškykite peilio geležte.

Vištienos gabaliukus sudėkite vienas šalia kito, apšlakstykite aliejumi. Suberkite ir į tarpus prikiškite česnakų ir alyvuogių.

Citriną supjaustykite griežinėliais ir jai apdėkite vištieną.

Kepimo indą uždenkite dangčiu ar kepimo folija.

Kepkite iki 200 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 30 minučių.

Foliją nuimkite, apibarstykite trupintu fetos sūriu ir kepkite dar 25 minutes.

Tinka: Gurmanams
Šventiniam stalui: Šventiniai pietūs , Velykų stalas
Paruošimo būdas: Kepti orkaitėje
Mėgautis per: Pietūs Vakarienė
Geriausia valgyti: Karštą
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai