Glazūruota lašiša

© Shutterstock nuotr.
Pagaminamas per:
60min
Įvertinimas:
1.5000 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Paruošiame glazūrą. Sudedame ir sumaišome visus produktus, suplakame šakute.

Lašišą padaliname į 6 gabaliukus ir išdėliojame nedidelėje formoje. Užtepame glazūra.

Uždengiame dangčiu ir paliekame 10 min. (arba paliekame šaldytuve ilgesniam laikui)

Kai lašiša pasimarinuoja, įkaitiname orkaitę arba grilį ir išklojame folija groteles.

Išdėliojame žuvies gabalėlius ant folijos ir kepame 4 min. iš kiekvienos pusės, kol visiškai iškeps.

Žuvį patiekiame karštą, sudėtą ovalo formos dubenyje, aplaistytą atsiradusiomis sultimis ir papuoštą citrinos skiltelėmis.

Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

Lašišai:
1050 g Lašiša
Glazūrai:
1 šaukštas Alyvuogių aliejus
1 šaukštas Medus
1 šaukštelis Bazilikai
1 šaukštelis Pomidorų padažas
pagal skonį Druska
pagal skonį Juodieji malti pipirai
Papuošimui:
1 skiltelė Citrinos
Porcijos: 6
Sudėtingumas :