Gaspačio su arbūzu

© Shutterstock nuotr.
Pagaminamas per:
10min
Įvertinimas:
0 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Gaminimas. Atidėkite 100 g arbūzo. Pomidorus perliekite verdančiu vandeniu, paskui šaltu, nulupkite odelę, pašalinkite sėklas.
Svogūno laiškus ir kalendrą susmulkinkite (palikite kelias šakeles papuošimui). Avokadus perpjaukite pusiau, išimkite šaukštu minkštimą.

Elektriniu plakikliu susmulkinkite didžiąją dalį arbūzo, pomidorus, svogūnus, avokadus, kalendrą, česnaką, supilkite Tobasco ir balzamiko actą, pagardinkite druska.

Brinzą ir atidėtus arbūza gabaliukus supjaustykite kubeliais. Išpilstykite sriubą į lėkštes, užberkite arbūzo ir brinzos, papuoškite kalendra.

Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

250 g Arbūzo minkštimas
500 g Pomidorai
2 vnt. Svogūnų laiškai
1 vnt. Avokadai
1 skiltelė Česnakai
žiupsnelis Kalendros šviežios
1 šaukštelis Balzaminis actas
1 šaukštelis Tabasko padažas
gabaliukas Brinza
pagal skonį Druska
Porcijos: 4
Sudėtingumas :