© Shutterstock nuotr.
Pagaminamas per: 120min
Įvertinimas:
0 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Mieles išleiskite šiltame piene su trupučiu cukraus.

Iš miltų, kiaušinio ir sviesto užminkykite tešlą ir uždengę švariu audiniu pastatykite šiltai valandai ar pusantros, kad pakiltų. Paskui dar kartą išminkykite ir iškočiokite.

Kol kils tešla, paruoškite įdarą - varškę gerai ištrinkite su kiaušinių tryniais, cukrumi ir druska.

Iš iškočioto lakšto stikline išspauskite skritulėlius, ant kiekvieno uždėkite įdaro. Pyragėlius sulenkite pusiau ir gerai užspauskite jų kraštus. Tada sudėkite į tinklinį metalinį sietelį taip, kad vieni kitų neliestų.

Sietelį pritvirtinkite ant puodo su verdančiu vandeniu ir virkite pyragėlius garuose. Prieš patiekdami pagardinkite sviestu, cukrumi bei cinamonu.

Tinka: Vegetarams
Paruošimo būdas: Virti
Mėgautis per: Pietūs Vakarienė
Geriausia valgyti: Karštą
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai