„Virtuvės mitų griovėjai“: gardžiausi keksiukai
© DELFI
Pagaminamas per: 50min
Įvertinimas:
5.0000 2
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Orkaitę įkaitiname iki 180 – 200 C.

Su virtuviniu kombainu arba tarka smulkiai juostelėmis sutarkuojame bulves, svogūną, cukiniją ir sūrį. Gautą masę sukrečiame į indą, įmušame kiaušinius, supilame grietinėlę ir viską gerai išmaišome.

Sudedame varškę, pasūdome, įberiame pipirų, įpilame alyvuogių aliejų ir viską dar kartą labai gerai išmaišome.

Į paruoštas formeles keksiukams sudedame tešlą ir dedame kepti į orkaitę apie pusvalandį, kol gražiai apskrus.

Šventiniam stalui: Vakarėlis
Paruošimo būdas: Kepti orkaitėje
Mėgautis per: Pietūs Vakarienė
Geriausia valgyti: Karštą
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai