© Shutterstock nuotr.
Pagaminamas per: 120min
Įvertinimas:
3.0000 2
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:

Gaminimas

Jautienos kumpio paviršių įpjaukite keliose vietose. Turi gautis tarsi grotelės. Džiovintus šalavijus ir čiobrelius sumaišykite su alyvuogių aliejumi ir gerai įtrinkite mėsą.

Įkaitinkite orkaitę iki 80 laipsnių ir dėkite paruoštą jautienos kumpį. Kepkite apie tris valandas, kol mėsa suminkštės. Tuomet mėsą pabarstykite druska ir orkaitę įkaitinkite iki 250 laipsnių temperatūros. Dar pakepkite mėsą apie pusvalandį, kol susiformuos apskrudusi plutelė.

Patiekite apibarstytą šviežiais kapotais žalumynais su virtomis bulvėmis ar daržovių salotomis. Skanaus!

Tinka: Gurmanams
Šventiniam stalui: Kalėdinis stalas , Šventiniai pietūs
Paruošimo būdas: Kepti orkaitėje
Mėgautis per: Pietūs Vakarienė
Geriausia valgyti: Karštą
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai